پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ دی ۱۳۹۸، ۱۳:۰۵

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان سمنان:

مطالبات بانک‌های استان سمنان ۹ هزار میلیارد ریال است

مطالبات بانک‌های استان سمنان ۹ هزار میلیارد ریال است

سمنان - دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان سمنان، مطالبات بانک‌های استان در حوزه تسهیلات ارائه‌شده به مردم و شرکت‌های تولیدی و … را ۹ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کیومرثی ظهر چهارشنبه در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان سمنان به میزبانی استانداری، بابیان اینکه بانک‌های عامل استان بیش از ۹ هزار میلیارد ریال مطالبه مالی از تسهیلات گیرندگان دارند، تأکید کرد: این مطالبات مشکلات عدیده‌ای را برای بانک‌ها ایجاد کرده است.

وی افزود: در سال گذشته افزون بر ۱۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب تسهیلات بخش‌های مختلف تولید، اشتغال و … از سوی بانک‌های عامل استان سمنان به متقاضیان پرداخت‌شده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان سمنان در ادامه گفت: جایگاه استان ازنظر پرداخت تسهیلات به نسبت جمعیت و دیگر شاخص‌ها در کشور بسیار مطلوب است و بانک‌های عامل باهدف گره‌گشایی از مشکلات بخش تولید و صنعت طی یک سال گذشته در کنار فعالان اقتصادی و بخش خصوصی بوده‌اند.

کیومرثی بابیان اینکه در بازپرداخت تسهیلات و معوقه‌های مالی و بانکی ساز، کارها جنبه ضمانتی باشد تا روند برگشت منابع تسهیل شود، گفت: با تأمین نقدینگی، بانک‌های عامل در سال‌های گذشته برای رفع مشکلات بخش صنعت و تولید استان سمنان مؤثر بودند.

کد خبر 4826439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha